Ürünler

Haberler

Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme

Leröy Sıcak Somon Füme

                                                   
Üretim Detayı Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alındıktan sonra kuru tuzlanması, sıcak dumanlanması, soğutulması ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür.
Ambalaj Karton Muhafazalı, sabit ağırlıklı, 200 g
Raf Ömrü Taze 0ºC / +4ºC’de 45 gün
Koli Ağırlığı Sabit ağırlıklı, 15 kg
Koli Ambalajı Beyaz karton kutu, markalı
Etiket Bilgileri SICAK SOMON FÜME
İçindekiler
Muhafaza derecesi
Besin Değerleri (100 g)
Üretim Parti No.
Üretim izin tarih ve no.
Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi
Net Ağırlık

Ürün Kataloğumuz için tıklayın