Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme
Leröy Sıcak Somon Füme
Üretim Detayı | Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alındıktan sonra kuru tuzlanması, sıcak dumanlanması, soğutulması ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür. | ||
---|---|---|---|
Ambalaj | Karton Muhafazalı, sabit ağırlıklı, 200 g | ||
Raf Ömrü | Taze 0ºC / +4ºC’de 45 gün | ||
Koli Ağırlığı | Sabit ağırlıklı, 15 kg | ||
Koli Ambalajı | Beyaz karton kutu, markalı | ||
Etiket Bilgileri | SICAK SOMON FÜME İçindekiler Muhafaza derecesi Besin Değerleri (100 g) Üretim Parti No. Üretim izin tarih ve no. Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi Net Ağırlık |